CKCF

Mikä on CKCF?Kawasaki -kerhoa on pyöritetty Suomessa jo toistakymmentä vuotta harrastustoimintana. Kaikki sai alkunsa Z-Kawasakien ympärille perustetusta Z1-Owners Club Finland -kerhosta. Vastaavia kerhoja on myös ulkomailla joten Kawasaki-kerholle oli siis selvästi tarvetta. Huomattiin, että kaikki vanhemmista Kawasakeista kiinnostuneet voisivat hyvinkin sijoittua samaan kerhoon. Syntyi CLASSIC KAWASAKI CLUB FINLAND.

Kerhon toiminnan kehitteleminen ei ole ollut aivan helppoa, sillä rajoittavina tekijöinä ovat olleet aika, raha ja kerhon maantieteellinen alue. Monta mukawaa asiaa on kuitenkin saatu aikaiseksi. Kerholla on oma logo, domain, hihamerkki sekä viimeisimpänä myös selkämerkki. Kerhon KAWAZINE -lehtiä kertyi vuosien kuluessa melkoinen pino. Kerhon toiminnasta on ollut kirjoituksia sekä Moto että Mobilisti -lehdissä. Mobilisti-lehden suomen laajimmissa Kawasaki-jutuissa ovat kerholaiset olleet osallisina ja jäsenten pyöriä on ollut esillä myös moottoripyöränäyttelyissä.

Kawasaki-varaosat kiinnostavat jokaista Kawasaki-harrastajaa. Vuosien mittaan on opittu, mitä osia vielä saa, mistä ja mihin hintaan. Joskus läheltä on edullisempaa hankkia osia kuin kaukaa. Maahantuoja Sumekolle kerholla on hyvä keskusteluyhteys. Omia kerhokokoontumisia (CLASSIC BIKE WEEKEND) on pidetty useamman kerran ja Japsistarojen kanssa on harrastettu yhteistyötä.

Kerhon tulevaisuus

Toiminta jatkuu edelleen. Kawazine-lehden teossa pidetään taukoa (mahdollisuus verkkolehteen?) Syynä on ajan ja tekijöiden puute. Lehti aiheuttaa myös melkoiset kustannukset. Yhteydenpitoa pidetään yllä lähinnä netin kautta.

Toistaiseksi kerhoa pyöritetään ilman jäsenmaksua. Uusilta jäseniltä peritään 10 euron ilmoittautumismaksu jolla saa mm. hihamerkin sekä halutessaan web/sähköpostiohjauksen. Hihamerkin hinta on jäsenille 5 euroa ja selkämerkki 23 euroa. Helsingissä kawapoppoo kokoontuu ajokelien aikaan keskiviikkoisin Haltialan Tilalla joten kaikki kawahenkiset vaan juttusille. Jäseneksi liittymistä voi tiedustella osoitteesta staff[at]kawazi.net.